Džonson plivao u okeanu pred početak sastanaka G7

Izvor: Beta, 25.Avg.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson plivao u okeanu pred početak sastanaka G7

Britanski premijer Boris Džonson otplivao je jednu turu u okeanu blizu hotela Di Pale u francuskom letovalištu Bijaricu pred početak današnjih sastanaka na samitu G7.Džonson, poznatiji po tome što trči nego što pliva, bućnuo se u Atlantik zajedno sa britanskim ambasadorom u Francuskoj.Francuski bezbednosni agenti, uključujući jednog na dasci za surfovanje, pratili su britanskog premijera dok je plivao oko stene u okeanu. Džonson je plivao pre ranog radnog doručka sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.Ta plaža je obično puna kupača u ovo doba godine ali je ovog vikenda prazna iz bezbednosnih razloga zbog samita G7 koji se održava u gradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Opuštanje pred sastanke: Džonson se brčnuo u okeanu

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019

Britanski premijer Boris Džonson otplivao je jednu turu u okeanu blizu hotela Di Pale u francuskom letovalištu Bijaricu pred početak današnjih sastanaka na samitu G7...Foto: Tanjug/AP Photo/Francois Mori.. Džonson, poznatiji po tome što trči nego što pliva, bućnuo se u Atlantik zajedno sa britanskim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.