Džonson bez dlake na jeziku: Šarada

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 19:51

Džonson bez dlake na jeziku: "Šarada"

Bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson nazvao je danas "šaradom" izveštaj Komisije za privilegije Donjeg doma parlamenta.

Komsija je, naime, nešto ranije ocenila da on treba da bude suspendovan iz parlamenta na 90 dana jer je "namerno obmanuo parlament" o zabavama koje je priredio tokom pandemije.

On je izveštaj nazvao "poremećenim zaključkom" i dodao "da je pogrešio što je verovao u komitet ili u njegovu dobru nameru", preneo je Skaj njuz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Džonson se posebno osvrnuo na predsedavajuću Komisije Herijet Harman, rekavši da je "najgore od svega to što nije on taj koji je izvrnuo istinu da bi je uskladio sa svojim ciljevima, već da je to uradila Harman i njena komisija".

"Ovo je užasan dan za parlamentarce i našu demokratiju. Istraga je zadala poslednji udarac u politički dugotrajnom, motivisanom ubistvu", istakao je Džonson.

On je dodao i da je laž da je namerno obmanuo parlament.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.