Džoni Dep u trileru Labyrinth o ubistvima Tupaka i Bigija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep u trileru "Labyrinth" o ubistvima Tupaka i Bigija

Kompanija Good Films uskoro bi trebalo da započne snimanje ostvarenja "Labyrinth", koje će se baviti istragom ubistava dva svetski poznata repera, Tupaka Šakura i Bigija Smolsa (poznatog i kao Notorious B.I.G).

Reditelj će biti Bred Furman ("Lincoln Lawyer"), a Džoni Dep trebalo bi da igra ulogu detektiva Rasela Pula, koji je istraživao ova ubistva.

Pul je proveo mesece u istrazi ubistva Bigija Smolsa (pravo ime Kristofer Volas) da bi na kraju došao do zaključka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je grupa korumpiranih policajaca u njegovoj stanici ne samo umešana u ubistvo nego je i povezana sa kompanijom Death Row Records za koju je Bigi snimao i poznatom uličnom bandom Bloods.

Nakon ovih ozbiljnih optužbi usledila je konfrontacija sa šefom policije Los Anđelesa i prerano penzionisanje na koje se Rasel Pul odlučio u znak protesta.

Očekuje se uskoro da produkcija odabere i ostalu ekipu, kako bi snimanje filma moglo da počne u dogledno vreme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.