Džoni Dep seksepilan i kao krvoločni vampir

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep seksepilan i kao krvoločni vampir

Džoni Dep važi za jednog od najseksepilnijih glumaca na planeti, a u pokušaju da se reši ove etikete za novi film "Dark Shadows" potpuno je promenio izgled.

Crvene usne, bled ten, tamni kolutovi oko očiju i očajna frizura ipak nisu uspeli da prikriju seksipil američkog glumca koji u filmu "Dark Shadows" igra vampira.

U pitanju je najnoviji u nizu projekata na kome Dep sarađuje sa Timom Bartonom, a čuveni reditelj je pored Depa, angažovao i Bond devojku Evu Grin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te Mišel Fajfer i Džonija Li Milera.

Barton je ovoga puta za filmski ekran adaptirao popularnu TV sapunicu koja se u Americi prikazivala 60-ih, a koja prati život probuđenog vampira Barnabasa Kolinsa, koji se nakon dva veka budi iz sna i mora da se snađe u znatno izmenjenom svetu.

Pogledajte trejler za ovaj neobični film:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.