Džoni Dep se ženi?

Izvor: Mondo, 02.Maj.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep se ženi?

Vest koja sigurno neće obradovati milione dama širom sveta je da bi holivudski šmeker uskoro trebalo da oženi Amber Herd.

Iako mu sa Vanesom Paradi tokom 14 godina veze nije padalo na pamet da stane pred oltar, biseksulana Amber Herd je izgleda uspela da Džonija Depa ubedi da brak "nije nešto mnogo strašno".

Prema pisanju britanskog lista "The Sun" par već neko vreme živi zajedno i za sada sve štima, pa bi uskoro mogli i da se venčaju jer Džoni sa njom želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << decu, a ona prvo brak.

Džoni i Amber su se upoznali na snimanju filma "Dnevnici ruma" i odmah zaljubili, ali ga je ona u januaru ostavila zbog francuske manekenke Mari de Vilpen, ali ta veza nije dugo trajala.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Džoni Dep se ženi?

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Maj.2013

Na žalost miliona dama širom svijeta holivudski šmeker bi uskoro trebalo da oženi Amber Herd. Iako mu sa Vanesom Paradi tokom 14 godina veze nije padalo na pamet da stane pred oltar, biseksulana Amber Herd je izgleda uspjela da Džonija Depa ubijedi da brak "nije nešto mnogo strašno". Prema pisanju...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.