Džoni Dep kao mađioničar

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep kao mađioničar

Holivudski glumac Džoni Dep pregovara o ulozi u filmskoj adaptaciji romana “Carter Beats the Devil”, objavio je Los Anđeles tajms.

Junak serijala "Pirati sa Kariba” trebalo bi da igra Kartera, mađioničara koji na vrhuncu slave poziva američkog predsednika da učestvuje u njegovom triku.

Nekoliko sati kasnije, predsednik umire u nerazjašnjenim okolnostima.

Studio Vorner bros još traga za režiserom.

Džoni Dep trenutno snima filmsku adaptaciju serije o vampirima iz 1960-ih godina "Mračne senke”, a potom će raditi na filmu "Usamljeni rendžer”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽONI DEP MAĐIONIČAR

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Džoni Dep pregovara o ulozi u filmskoj adaptaciji romana "Carter Beats the Devil"... Junak serijala "Pirati sa Kariba" trebalo bi da igra Kartera, mađioničara koji na vrhuncu slave poziva američkog predsednika da učestvuje u njegovom triku. Nekoliko sati kasnije,...

Nastavak na Kurir...

"Magični" Džoni Dep

Izvor: Mondo, 30.Jun.2011

Holivudski glumac Džoni Dep pregovara o ulozi u filmskoj adaptaciji romana "Carter Beats the Devil".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.