Džoni Dep i Vanesa Paradi prvi put zajedno na filmu

Izvor: Blic, 26.Feb.2010, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep i Vanesa Paradi prvi put zajedno na filmu

Džoni Dep i njegova dugogodišnja partnerka Vanesa Paradi pojaviće se prvi put zajedno na filmu u ostvarenju "My American Love", prenosi britanski "Metro".

"Vanesa će igrati francusku feministkinju Simon de Bovoar, a ja njenog ljubavnika Nelsona Algrena, koji je pravi mačo muškarac", rekao je Dep za časopis "Glamur" i istakao da trenutno rade na filmu.

Simon de Bovoar, poznati francuski filozof, književnica i feministkinja, bila je životna saputnica francuskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << filozofa Žana Pola Sartra. Oni su imali otvorenu vezu u kojoj su jedno drugom dopuštali "izlete" sa strane, ali su ostajali u ljubavi celog života. Jedan od njenih "izleta" bio je i američki pisac Nelson Algren, sa kojim je putovala kroz Latinsku Ameriku 1949.godine, što će i biti tema filma.

Dep se u intervjuu osvrnuo i na svoj novi film "The tourist" i filmsku partnerku Andželinu Žoli.

"Ona je jako dobra osoba. Sve što radi shvata veoma ozbiljno. Impresioniram sam njom i radujem se što ćemo raditi zajedno".

Džoni Dep i francuska glumica i pevačica Vanesa Paradi zajedno su 12 godina i imaju dvoje dece, Lili Rouz (10) i Džeka (7).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džoni Dep i Vanesa Paradi zajedno na filmu

Izvor: Story, 25.Feb.2010, 20:10

Holivudski super star će u novom filmu My American Lover prvi put igrati sa svojom dugogodišnjom devojkom...foto: Red Dot

Nastavak na Story...

Džoni i Vanesa zajedno i na filmu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2010, 08:19

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova partnerka Vanesa Paradi prvi put će zajedno glumiti u filmu "Moj američki ljubavnik"...Francuska glumica i pevačica igraće književnicu Simon de Bovoar, a Dep njenog ljubavnika, pisca Nelsona Algrena...- Projekat je u pripremi. Vanesa će glumiti francusku feministkinju,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.