Džoni Dep i Amber Herd čekaju bebu? (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep i Amber Herd čekaju bebu? (FOTO)

Jedan od trenutno najpopularnijih holivudskih parova, glumci Džoni Dep i Amber Herd, ovih dana će proslaviti godišnjicu braka, a ako je sudeći po pisanjima američkih medija, poklon za godišnjicu stigao im je nešto ranije, s obzirom na to da se spekuliše da je popularna glumica trudna.

Ako je sudeći po izvorima bliskim paru, popularni glumci ne žele još uvijek da iznose bilo kakva saopštenja, jer žele da budu uvjereni da je sa bebom sve u redu, a još jedan razlog zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << još uvek kriju ovu novost krije se u tome što ne žele da imaju problem sa paparacima.

Ukoliko je ova vijest tačna, Amber Herd će uskoro postati mama po prvi put, dok Džoni Dep iz prethodnog braka sa Vanesom Paradi ima dvoje djece, kćerku i sina.

(NN/wannabemagazine.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.