Džoni Dep: Pirate 4 će svi skapirati

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep: "Pirate 4" će svi skapirati

Dok publika sa nestrpljenjem očekuje 20. maj kada će premijerno biti prikazan najnoviji nastavak "Pirata sa Kariba", glavni glumac Džoni Dep najavljuje da ovaj deo neće biti tako konfuzan kao prethodna dva.

"Pirati sa Kariba 4" imaće pojednostavljenu radnju koju će publika moći lakše da prati, budući da su prethodna dva filma "Tajna škrinje" i "Na kraju sveta" imala previše manjih zapleta unutar glavnog zapleta.

"Sa čevrtim "Piratima" je stvar u tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nam se učinilo da treba više da zabavimo publiku. Ljudi su išli da gledaju druga dva dela po dva ili tri puta samo da bi shvatili šta se dešava. Ovaj će biti malo bliži prvom filmu", objasnio je Dep.

U četvrtom nastavku neće biti Orlanda Bluma i Kire Najtli, ali se zato u ekipu vraća Džefri Raš kao kapetan Barbosa i gitarista "Rolingstonsa" Kit Ričards, kao kapetan Tig.

Penelopa Kruz igra glavnu žensku ulogu, a njen lik bi trebalo da bude ženski pandan kapetanu Džeku Sperou.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.