Džon Snou otkrio prijatelju kako se završava serija Igra prestola

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Snou otkrio prijatelju kako se završava serija "Igra prestola"

Ishod poslednje sezone popularne serije "Igra prestola" najstrože je čuvana tajna, ali i ogroman pritisak za one koji moraju paziti kako im nešto ne bi "izletelo".

Kit Harington je jednostavno "pukao" i sve je ispričao prijatelju koji ne prati seriju i kojem te informacije neće puno značiti - makar tako tvrdi glumac.

- Previše je sve to, morao sam reći bar jednoj osobi. Bili smo na piću pre nekoliko večeri i sve sam mu ispričao, a on nije mogao da izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << manje zainteresovano. Zaspao je gledajući prvu epizodu prve sezone i nikad nije nastavio da prati seriju - tvrdi Kit Harington, a prenosi "Female First".

Kit je rekao i nešto interesantno o svom liku što su mnogi protumačili kao da je priznao da Džon Snou u seriji definitivno umire (što mnogi nagađaju danima).

- Poslednji put kad su me presreli i pitali jesam li ja Džon Snou, raspao sam se i jedva izgovorio kako sam to nekada bio ja - objasnio je glumac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.