Džon Lenon je bio razočaran Elvisom

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Lenon je bio razočaran Elvisom

Najveći rokenrol bend svih vremena i najveća ikona svih vremena sreli su se 1965. godine. Domaćin Bitlsima bio je Elvis Prisli. Njihovo okupljanje nije počelo tako slavno, ali se dobro završilo.

U muzeju Bitlsa u Liverpulu biće otvorena izložba fotografija i ostalih elemenata vezanih za susret ovog benda sa rokenrol kraljem Elvisom Prislijem.

Ovi giganti muzike proveli su jedan ceo dan u Elvisovoj vili na Bel Eru, ali su im utisci nakon toga bili različiti. Toni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Berou, menadžer Bitlsa šezdesetih godina opisao je događaj kao "slabašan, i skoro katastrofalan".

- Kada su prolazili Elvisovim imanjem, Lenonu je upao u oči automobil "bentli" i brojni motori koje je Prisli imao, pa je kada je stigao do pevača odmah prešao na stvar. Pitao ga je šta se desilo sa ozbiljnim muzičarom Elvisom sa početka karijere, i zašto sada samo radi muziku za filmove. Iako se Prisli nasmejao, napetost je trajala dok Prisli nije izneo gitare, tada su zasvirali i sve je pošlo svojim tokom. Što nisu mogli da iskažu rečima, rekli su muzikom - opisao je susret legendi Toni Berou.

Nakon susreta, Džon Lenon je u najmanju ruku bio razočaran kraljem rokenrola.

- Džon je rekao da je bilo uzbudljivo koliko i upoznavanje Engleberta Hamperdinka. Neko se još zapitao da li je Elvis bio drogiran, a Džordž Harison je rekao "nismo li svi" - rekao je Toni Berou.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džon Lenon: Elvis me je razočarao!

Izvor: S media, 06.Okt.2011

Najveći rokenrol bend svih vremena i najveća ikona svih vremena sreli su se 1965. godine. Domaćin Bitlsima bio je Elvis Prisli. Njihovo okupljanje nije počelo tako slavno, ali se dobro završilo...U muzeju Bitlsa u Liverpulu biće otvorena izložba fotografija i ostalih elemenata vezanih za susret...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.