Džon Kjuzak snima u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2010, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Kjuzak snima u Beogradu

Poznati američki glumac Džon Kjuzak stigao je u u Beograd, gde će narednih dana snimati scene za film "Gavran" u kome će između ostalih igrati i Sergej Trufunović.

''Pozdrav iz Srbije!'' - oglasio se Kjuzak sinoć na svom "tviter" profilu i tako obznanio da je juče popodne stigao u glavni grad Srbije, gde ga u narednim danima očekuje nastavk snimanja filma "Gavran", nastalog na osnovu čuvene poeme Edgara Alana Poa, prenosi Blic onlajn.

Film „Gavran” režira Džejms Mektig. Veći deo filma se snima u Srbiji, pa će biti interesantno videti i kako je u Beogradu dočarana atmosfera iz Baltimora 1849. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.