Džinovska svinja držala ženu zarobljenom u kući deset dana

Izvor: Blic, 31.Dec.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džinovska svinja držala ženu zarobljenom u kući deset dana

Svinja veličine ponija držala je Australijanku Kerolajn Hejes zarobljenom u vlastitoj kući deset dana, javio je Rojters.

Prasac Brus, težak 80 kilograma, tražio je hranu i zbog toga napao Kerolajn (63), primoravši je da se zaključa na svojoj farmi blizu Jukija na severu Novog Južnog Velsa u Australiji.

Njegovi prohtevi za hranom bili su ogromni i znao je čak po noći udarati po vratima Kerolajnine spavaće sobe kako bi dobio svoju porciju.

"Pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam da ga oteram metlom, ali je pregrizao dršku na pola. Šetao je po mom imanju nakon što su ga susedi pustili na slobodu u okolnu šumu", rekla je Hejes.

Len Hing, rendžer za štetočine iz lokalnog Odbora za zaštitu ruralnih teritorija Tvida Lizmora" rekao je da je Brus prijateljski nastrojen, ali da ga njegova veličina čini nezgodnim kad je gladan.

Rendžeri su saopštili da će Brusa smestiti u svinjac na jednoj ergeli, dodao je Rojters.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.