Dzinovska-rupa-se-otvorila-na-putu-a-ovaj-covek-je-u-poslednjem-trenutku-izbegao-smrt

Izvor: medio.rs, 01.Dec.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dzinovska-rupa-se-otvorila-na-putu-a-ovaj-covek-je-u-poslednjem-trenutku-izbegao-smrt

Čovek koji je upravljao kamionom, zaustavio se na vreme ispred duboke rupe koja je pretila da proguta njegovo vozilo, ali drugi vozač nije uspeo da spase svoj automobil, ali jeste svoj život.

U Kini se dogodila nesvakidašnja nezgoda kada je veliki teretni kamion prešao preko raskrsnice i ostavio iza sebe ogromnu rupu, koja je pretila da ugrozi živote učesnika u saobraćaju koji su tuda prolazili.

Na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera postavljena na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << toj raskrsnici, prikazano je kako su dva vozača uspela da izbegnu stravičnu nesrećuzbog oštećenog puta. Čovek koji je upravljao kamionom, zaustavio se na vreme ispred duboke rupe koja je pretila da proguta njegovo vozilo.

Međutim, vozač automobila nije uspeo da prikoči na vreme, pa je morao da žrtvuje svoje vozilo. Bez obzira na taj gubitak, on je bar uspeo da se izvuče živ i zdrav, jer je napustio auto nekoliko trenutaka pre nego što je upao u ogromnu pukotinu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.