Džesika Simpson ćerki odabrala ime Maksvel

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesika Simpson ćerki odabrala ime Maksvel

Iako je ime Maksvel više muško nego žensko, pevačica Džesika Simson će svojoj ćerki, čije rođenje uskoro očekuje, dati upravo ovo ime.

Ona i njen verenik Erik Džonson su ime za bebu birali dosta dugo, a na spisku potencijalnih imena našla su se i veoma neobična, poput Zinfandel. Prijatelji poznatog para tvrde da će devojčica nositi srednje ime svog oca, koje je istovremeno i devojačko prezime njegove bake.

-Nazvaće je Maksvel, skraćeno Maksi. Džesika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je želela ime koje ima neko značenje, pa su se ona i Erik složili oko toga da ćerku nazovu Maksvel- rekao je izvor blizak budućim roditeljima. Par je u novembru prošle godine objavio da se neće venčati sve dok se Džesika ne porodi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džesika Simpson odabrala ime za nerođenu ćerku!

Izvor: Svet, 19.Mar.2012

Iako je ime Maksvel više muško nego žensko, pevačica Džesika Simson će svojoj ćerki, čije rođenje uskoro očekuje, dati upravo ovo ime. Ona i njen verenik Erik Džonson su ime za bebu birali dosta dugo, a na spisku potencijalnih imena našla su se i veoma neobična, poput Zinfandel. Prijatelji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.