Džeremi Klarkson: 10 najsmešnijih izjava

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeremi Klarkson: 10 najsmešnijih izjava

Najpopularniji automobilski novinar i zvezda emisije Top Gir, Džeremi Klarkson je suspendovan od strane Bi-Bi-Sija zbog navodnog udaranja člana producentskog tima tokom snimanja, a javnost je jednoglasno dala podršku kontraverznom voditelju čiji cinični humor zasmejava milione ljudi širom sveta.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ni Klarkson ni Bi-Bi-Si nisu potvrdili glasine da je voditelj udario producenta Osina Timona jer nije obezbedio hranu nakon snimanja, a osim što je zvezda emisije suspendovana, emitovanje preostale dve epizode aktuelnog serijala je otkazano.

Top Gir je najgledanija automobilska emisija na svetu sa preko 5 miliona

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

gledalaca nedeljno, a harizmatični Klarkson sigurno neće imati problema da nađe angažman u nekoj drugoj medijskoj kući ukoliko sa Bi-Bi-Sijem ne bude postignut dogovor.

Mi smo odlučili da se podsetimo nekih od najsmešnijih izjava Džeremi Klarksona čiji je cinični(i često uvredljiv) humor obezbedio milionsku popularnost Top Gira.

"Turbo; izduvni gasovi ulaze u turbo punjač i okreću ga, vradžbina se desi i vi idete brže."

"Večeras predstavljamo novi "vajper", koji je američki ekvivalent sportskog automobila...kao što je, recimo, Džordž Buš ekvivalent predsednika."

"Brzina nikada nikoga nije ubila, iznenadno zaustavljanje je ono što vam dođe glave."

"Kupio bih ovaj automobil ako bi bio tip čoveka koji pogleda svoju sestru i pomisli, mmmmm."

"Žao mi je, ali ako imate Aston Martin "DB9" u garaži i ne vozite ga, to je kao da vam je Kira Najtli u krevetu, a vi spavate na kauču."

O Mercedesu "CLS55":

"Kočenje u ovom automobilu je toliko brutalno da bi verovatno bilo bezbolnije udariti u drvo koje pokušavate da izbegnete."

"Ovo je "reno espas", verovatno najbolje multinamensko vozilo. Mada, to i nije neka pohvala, to je kao da kažete - Odlično, imam sifilis, najbolju polno prenosivu bolest!"

"Klima uređaj u Lamborginiju je kao astmatičar koji sedi na kontrolnoj tabli i duva kroz slamčicu."

O Alfa Romeo "breri":

"On je kao Anđelina Džoli. Čuli ste da je luda i da jede samo lepak za tapete, ali ne biste je odbili, zar ne?"

O BMW-u "X5 M":

"Jedino kako bi ovaj automobil mogao više da iznervira ekološki svesne ljude je ako bi išao na seckanog delfina."

VIDEO>Džeremi Klarkson o Stigu:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.