Dženifer Lorens pocepala haljinu dok se pela na scenu da primi nagradu

Izvor: Blic, 28.Jan.2013, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens pocepala haljinu dok se pela na scenu da primi nagradu

Dženifer Lorens doživela je pravi peh kada joj se haljina pocepala u trenutku dok se pela na pozornicu kako bi primila nagradu Udruženja dramskih umetnika.

Oduševljenje koje je Dženifer doživela u trenutku kada je saznala da je upravo njoj pripala nagrada za najbolju žensku ulogu u komediji "Silver Linings Playbook", preraslo je u osećaj stida i zbunjenosti kada joj se dogodio neočekivani peh sa haljinom.

Od silnog uzbuđenja glumica nije primetila da je neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kraj njene skupocene "Dior" haljine priklještio stolicom, te kada je potrčala na scenu da primi nagradu haljina joj se gotovo sasvim oparala tik visoko na butinama, ostavljajući glumicu potpuno nespremnu za ovakav maler.

Marion Korijar i Nikol Kidman koje su sedele u blizini mlađe koleginice pokušale su da joj pomognu, a Dženifer je kao pravi profesionalac stragla ostatak haljine i izašla na scenu kao da ništa nije bilo.

Inače, Dženifer je i pre toga bila zvezda večeri budući da se pojavila na dodeli nagrada Udruženja dramskih umetnika SAG uprkos tome što je biola bolesna i što je već nedeljama lečila upornu upalu pluća.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dženifer Lorens pocepala haljinu dok se pela na scenu da primi nagradu

Izvor: Poznati.info, 29.Jan.2013, 00:04

Dženifer Lorens doživela je pravi peh kada joj se haljina pocepala u trenutku dok se pela na pozornicu kako bi primila nagradu Udruženja dramskih umetnika...Oduševljenje koje je Dženifer doživela u trenutku kada je saznala da je upravo njoj pripala nagrada za najbolju žensku ulogu u komediji “Silver...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.