Dženifer Lopez novom dečku daje 7000 evra nedeljno

Izvor: Blic, 13.Jan.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez novom dečku daje 7000 evra nedeljno

Nakon rastanka od Marka Entonija, Dženifer Lopez je započela vezu sa dvadesetčetvorogodišnjim Kasperom Smartom. Budući da plesač nije tako bogat kao Entoni, pevačica mu nedeljno daje čak 7000 evra, kako bi mu pomogla a ujedno i iznervirala svog uskoro bivšeg muža.

Mladi plesač Kasper Smart nema stalni izvor prihoda i često je u dugovima. Zbog toga je Dženifer Lopez odlučila da mu pruži finansijsku pomoć u vidu nedeljnog džeparca.

"Išlo joj je na živce >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je uvek ona plaćala račun gde god da odu. Zaključila je da će joj biti jednostavnije da mu daje džeparac, a sedam hiljada evra joj se činilo kao odgovarajuća cifra", otkrio je izvor blizak zvezdi za časopis "Star".

Mark Entoni je iznerviran zbog ovakvog ponašanja i tvrdi da je Smart sa njegovom ženom samo iz koristi. "Dženifer je prezadovoljna zbog činjenice da Marka izluđuje njena veza sa Kasperom i u inat mu daje novac kako bi napakostila bivšem", istakao je izvor.

Povezane vesti: Mark Entoni poručio Dženifer Lopez da ode kod psihijatra Mark Entoni zamenio Dženifer Lopez venecuelanskim modelom Džej Lo: Nisam mu ja mama, već devojka! Dženifer Lopez sa novim dečkom nastupila u Kazablanki Mark Entoni ne želi Bredlija Kupera blizu svoje dece

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.