Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez na plaži pokazala da i u 46. izgleda savršeno

Pjevačica se s društvom odmarala na plaži u Majamiju. Iako je i sama 'okinula' selfie, J.Lo bila je okružena paparazzima koji su je uhvatili u opuštenom izdanju.

Iako se zvijezde groze da u javnost izađu fotografije njih u opuštenom izdanju, Dženifer Lopez (46) nije se puno brinula.

Pjevačica se odmarala na plaži u bijelom bikiniju, s maramom na glavi. Oči je sakrila iza velikih sunčanih naočala, a nije niti zaboravila modne dodatke poput lančića i prstena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Čak i u tom izdanju, J.Lo izgledala je fenomenalno, a posebno su joj se isticali i 'isklesani' trbušni mišići.

Latino zavodnica prije nekoliko dana je osvanula u svom novom muzičkom spotu za pjesmu 'Ain't Your Mama'. Tekst za pjesmu napisala joj je Megan Trejnor (22).

Pjevačica i glumica ima blizance Maksimiliana Davida i Emmu Maribel (8) s bivšim suprugom Marcom Antonijem

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.