Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez: Sa bivšim nikada ne možeš ostati prijatelj

Dženifer Lopez se od svog supruga razvela 2014. godine, a popularna pjevačica je nedavno prvi put progovorila o svemu što je tišti.

Poznata pjevačica i glumica je nakon 7 godina konačno stavila tačku na svoju ljubav sa Markom Antonijem.

“Ostala sam u braku sedam godina, ali vrlo brzo sam shvatila da to nije prava stvar”, izjavila je Dženifer Lopez za strane medije.

“Muzičari su previše samoživi. Previše su okupirani sobom da bi bili dobri >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u krevetu”, dodala je ova poznata pjevačica.

Dženifer i Antoni su nakon razvoda pokušali da ostanu u prijateljskom odnosu kako bi se zajedno starali o njihovim blizancima. Međutim, dobar odnos je bio previše napet za ovu talentovanu glumicu.

Kada je riječ o poslu, nikada se ne umaram. Međutim, uz lične neuspjehe, često sam mislila da je sve preteško. Kada se moj brak okončao, nije bilo lako naći oproštaj. To nije bio san kojem sam se nadala i bila sam razočarana i ljuta. Ali Mark je otac moje djece i to se ne može promijeniti. Zbog toga mi je važno da radimo na našem odnosu i za sada je to najteža star sa kojom sam se suočila”, izjavila je Dženifer.

Dženifer ne odustaje i želi da se bori za stvari koje su joj važne.

“U jednom trenutku, ljudi vas poštuju kada vide da ste nakon pada uspjeli da se povratite”, rekla je ova popularna pjevačica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.