Dženifer Lopes nastupila u Džakarti u umerenijem tonu

Izvor: Politika, 01.Dec.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopes nastupila u Džakarti u umerenijem tonu

DŽAKARTA – Dženifer Lopes oduševila je hiljade obožavatelja u Indoneziji, ali je američka pop zvezda u najmnogoljudnijoj muslimanskoj zemlji održala koncert u umerenijem tonu, s manje izazovnim odevnim kombinacijama i svedenijim plesačkim numerama.

Čairi Ibrahim, predstavnik promotera koncerta američke pevačice u okviru njene svetske turneje, rekao je da je šou bio u skladu sa onim što je obećala i da ga je prilagodila publici u Džakarti.

Lopesova se nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << puta presvlačila tokom 90-minutnog koncerta, ali su i njeni kostimi i kostimi njenih igrača na nastupu manje otkrivali nego obično.

Dženifer Lopes bi sutra trebalo da nastupi u takođe muslimanskoj Maleziji.

Beta

objavljeno: 01.12.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.