Dženifer Eniston gađala reditelja stolicom

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Eniston gađala reditelja stolicom

Četrdesetdvogodišnja holivudska glumica Dženifer Eniston u intervjuu za magazin "El" priznala je da je gađala reditelja stolicom, ali i da ne žuri da ima decu jer je pomirena sa svime što budućnost nosi.

Atraktivna glumica koja je u vezi sa Džastinom Teruom izjavila je kako je mirna što se dece tiče, i da je trenutna situacija nimalo ne opterećuje.

- Nisam očajna. Ako je suđeno da ih imam, tako će i biti. Pomirena sam sa sudbinom kakva god da je. Da li ćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << me mrzeti ako kažem da ne želim da pričam o svojoj vezi? - rekla je Dženifer u intervjuu za novembarsko izdanje magazina "El".

Zvezda filma "Horrible Bosses" u istom intervjuu priznala je kako je gađala reditelja stolicom jer je bila ljuta.

- Gađala sam stolicom reditelja. To nije momenat na koji sam ponosna. Bio je bezobrazan prema supervizoru scenarija, i kada sam ga videla da ulazi u prostoriju gađala sam ga stolicom. Promašila sam, naravno. Ne može da razgovara tako sa ljudima, ja to neću da tolerišem - rekla je Enistonova.

Povezane vesti: Andželina Žoli: Govorim deci da su usvojena Dženifer Aniston ne želi da usvoji dete

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.