Dženifer Aniston traži surogat majku

Izvor: Blic, 18.Jan.2014, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston traži surogat majku

Poznata holvudska glumica Dženifer Aniston i njen verenik Džastin Terou su u potrazi za surogat majkom, prema pisanju američkog lista "The National Enquirer".

Poznata glumica, je izrazila veliku želju za potomstvom. Nakon niza neuspešnih veza, ovoga puta bi lepa glumica volela da se skrasi sa verenikom Džastinom Terom i sa njim da ima potomstvo.

-Aniston i Džastin su u potrazi za surogat majkom. - rekao je jedan izvor blizak paru za magazin "The National Enquirer". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Po navodima izvora, par je inspiraciju za ovakav potez dobio od glumice Nikol Kidman koja je na isti način postala majka.

-Ona i Džastin su odlučili da je ovo najbolja stvar za njih, pa sada traže idealnu kandidatkinju za njihovo dete.-

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dženifer Aniston traži surogat majku

Izvor: Dzungla.org, 18.Jan.2014

Poznata holvudska glumica Dženifer Aniston i njen verenik Džastin Terou su u potrazi za surogat majkom, prema pisanju američkog lista „The National Enquirer“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.