Dženifer Aniston i dalje pati za bivšim?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston i dalje pati za bivšim?

Holivudska glumica Dženifer Aniston otkrila je da nije shvatila koliko joj znači njen preminuli bivši partner, dok nije bilo prekasno, ali da joj je sadašnji partner pomogao da ga preboli. Iako nikad nije otkrila ime svog bivšeg, jedan izvor blizak glumici otkrio je magazinu “Dejli Mejl” celu priču.

U pitanju je glumac Danijel MekDonald, koji je kao uspešan glumac učestvovao u mjuziklima na Brodveju, a povremeno se kao gost pojavljivao u popularnim američkim serijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poput “Red i zakon”, “Seks i grad” i “Istražitelji iz Majamija”. Bio je 9 godina stariji od Dženifer, a par se zabavljao između 1990. i 1994. godine, kada su odlučili da se raziđu i svako pođe svojim putem.

- Dženifer nikada nije prestala da voli Danijela, ali životne okolnosti su ih primorale da se raziđu. Prolazila je tada kroz krajnje turbulentan period u svojoj karijeri - naredne godine je već nastupala u seriji “Prijatelji”. Preselila se u Los Anđeles a Danijel je ostao u Njujorku i nastavio da nastupa na Brodveju. Ona je počela da se viđa sa drugim muškarcima, ali ne verujem da je ikad prežalila raskid sa Danijelom - navodi izvor blizak glumici.

- Danijel se 1999. godine oženio režiserkom Mudžom Maraini-Melehi, sa kojom je dobio dvoje dece, a Dženifer se naredne godine udala za glumca Breda Pita. Njihovi prijatelji pitali su se da li bi se uopšte udala za Breda da se Danijel par meseci ranije nije oženio. Danijel je bio divan čovek, otvoren, iskren i zabavan, i znam da ga je Dženifer mnogo volela. Pretpostavljam da vreme nije bilo na njihovoj strani - dodao je.

Sudeći prema izvoru, Danijelu je početkom 2007. godine dijagnostifikovan tumor na mozgu, a glumac je preminuo već u februaru 2007., u 46. godini života.

- Kada je čula vesti, Dženifer je bila slomljena. Danijel će u njenom srcu uvek imati posebno mesto. Ona sada ima utisak da joj je Danijel pomogao da upozna Džastina, koji je takođe njujorški glumac i koji je mnogo podseća na njega - zaključio je.

Glumica je jednom prilikom za “Njujork Tajms” izjavila: “On bi bio taj pravi. Ali, bilo mi je tek 25 i bila sam toliko glupa. Mora da mi je sa neba poslao Džastina kao nadoknadu za bol, patnju i sve što smo propustili”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.