Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko sjajan na startu Serije A

Nova sezona talijanske Serije A počela je utakmicom između Rome i Udinesea na Olimpiku. Roma je sezonu otvorila pobjedom (4:0), a kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko postigao je treći pogodak.

U 15. minutu susreta Džeko se našao u sjajnoj prilici, ali je ispred njega opasnost otklonio defanzivac Udinesea. Nakon prvih 45 minuta susreta nije bilo golova.

U nastavku susreta Roma je pregazila Zebre. Prvi pogodak postigao je Peroti s bijele tačke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a isti igrač je precizan i deset minuta kasnije.

Treći pogodak na susretu postigao je Edin Džeko u 82. minuti susreta, a konačnih 4:0 postavio je Salah dvije minute kasnije. Rezultat se nije mijenjao do kraja susreta.

(Radiosarajevo.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pobjede Juventusa i Rome, pogodak Džeke

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2016, 11:14

Šampion Juventus i Roma pobjedama su započeli novu sezonu italijanskog fudbalskog prvenstva...U derbiji 1. kola Juventus je u subotu u Torinu pobijedio Fiorentinu 2:1...Juventus je poveo u 37. minuti golom Samija Kedire, a “viole” su izjednačile u 70. minuti golom hrvatskog napadača Nikole Kalinića...Samo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.