Džek iz Vil i Grejs u novoj seriji

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džek iz "Vil i Grejs" u novoj seriji

Američki glumac Šon Hejz, koji se proslavio ulogom Džeka Mekfarlenda u sitkomu "Vil i Grejs" ponovo će se pojaviti na NBC-ju.

Predstavnici ove TV kuće rekli su da planiraju novu seriju koja će biti napravljena specijalno za Hejza, ali još uvek nije poznato o kojem će projektu biti reč.

Serija će se na programu NBC-a pojaviti sledeće godine. Sam Hejz je potvrdio ove navode i poručio je fanovima: "Budite u toku!"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

''Seks i grad'' ponovo kao na TV serija?

Izvor: Blic, 14.Avg.2011, 15:05

Popularna američka serija ''Seks i grad'' navodno će se ponovo vratiti na televiziju, preneli su danas mediji...Glumica Sara Džesika Parker, koja je igrala lik Keri Bredšo u seriji od 1998. do 2004. godine, protivila se snimanju još jednog nastavka filma ''Seks i grad'', nakon što je drugi deo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.