Džek Nikolson: Ne povlačim se sa velikog platna

Izvor: Politika, 21.Nov.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džek Nikolson: Ne povlačim se sa velikog platna

Američki glumac Džek Nikolson (76) demantovao je glasine da se povukao sa filma zbog problema sa pamćenjem.

„Ne povlačim se sa velikog platna. Uprkos opštem mišljenju, oduvek sam vodio računa o sebi. U dobroj sam formi, malo stameniji, ali zdrav. Imam mozak matematičara”, izjavio je glumac britanskom tabloidu „San”, preneo je Tanjug.

Nikolson je poslednji put snimao 2010. godine, kada je igrao u romantičnoj komediji „Kako znaš”.

Manji intenzitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << rada na filmu popularni glumac je objasnio time što publika nije zainteresovana da gleda filmove koje on želi da snimi.

„Film je najbolji posao na svetu. Želim da pravim filmove koji će ganuti publiku, filmove o emocijama i ljudima”, kazao je Nikolson, dodajući da mladi danas ne žele da gledaju takve stvari.

„Oni samo žele da vide više bombi, više eksplozija, jer su s tim odrasli. Nikada ne radim takvu vrstu filmova”, objasnio je on.

Ipak, postoji mogućnost da Nikolson popusti i da na nagovor svog kolege Toma Kruza pristane da snimi akcionu komediju „El presidente”, u kojoj bi trebalo da tumači lik bivšeg američkog predsednika, sklonog alkoholu i opsednutog ženama. Kruz insistira da Nikolson, s kim je igrao 1992. u trileru „Nekoliko dobrih ljudi”, igra tu ulogu. Čak tvrdi da neće da snima film bez njega. Navodno su Kruz i reditelj Dag Liman bili kod Nikolsona da ga ubede da prihvati ulogu, a da je on obećao da će bar da pročita scenario, piše „San”.

objavljeno: 22.11.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.