Džejmi Oliver pokrenuo vlastitu liniju etičke hrane sa 12 proizvoda

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejmi Oliver pokrenuo vlastitu liniju etičke hrane sa 12 proizvoda

Slavni kuvar Džejmi Olver kaže da o novom televizijskom šouu ne razmišlja, jer je trenutno posvećen brizi o ishrani dece u britanskim školama i pisanju svog vrlo čitanog bloga.

Džejmi Oliver, britanski kuvar čiji je kulinarski šou "Goli kuvar” najzaslužniji za popularizaciju i prisutnost "visoke” kuhinje među običnim smrtnicima, nakon nekoliko propalih projekata pokrenuo je vlastitu liniju etičke hrane koja će se prodavati u prodavnicama poznatog lanca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sejnsburiz. Ovaj put će Oliver, čiji je projekat uvođenja zdrave ishrane u američke škole završen neslavno, pokušati da animira britansku javnost na veću konzumaciju ribe.

- Više od 50 posto populacije jede premalo ribe ili jede ribu koja je tovljena, a ja im pokušavam ponuditi zdraviju varijantu, ali ne i skuplju. Odnosno pravo na izbor. Hrana pod mojom etiketom garantovano je organska, a životinje nisu patile ni na koji način. Naša slanina dobila je najbolje ocene na testu, a najjeftinija je u kategoriji organskih proizvoda - kazao je Oliver na predstavljanju projekta.

Njegova etička hrana zasad se sastoji od 12 proizvoda. O novom televizijskom šou, kaže, ne razmišlja, trenutno je posvećen brizi o ishrani dece u britanskim školama i pisanju svog vrlo čitanog bloga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džejmi Oliver promoviše "etičku hranu"

Izvor: S media, 21.Sep.2011

Džejmi Oliver, britanski kuvar čiji je kulinarski šou “Goli kuvar” najzaslužniji za popularizaciju i prisutnost “visoke” kuhinje među običnim smrtnicima, nakon nekoliko propalih projekata pokrenuo je vlastitu liniju etičke hrane koja će se prodavati u prodavnicama poznatog lanca Sejnsburiz...Ovaj...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.