Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džefri Raš dobio dva miliona dolara odštete zbog klevete

Australijski glumac Džefri Raš dobio je ukupno 2,9 miliona australijskih dolara (dva miliona američkih dolara) odštete u slučaju klevete protiv novinskog izdavača i novinara zbog izveštaja u kom su naveli da je optužen za neprikladno ponašanje prema jednoj glumici, saopšteno je danas.

Australijski oskarovac tužio je sidnejski Dejli Telegraf i novinara Džonatona Morana Federalnom sudu zbog dve priče i postera objavljenih krajem 2017. godine.

Sudija Majkl Vajgni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dodelio je danas Rašu dodatnih 1,98 miliona australijskih dolara za prošle i buduće ekonomske gubitke zbog klevete, preko onoga što mu je dodelio u aprilu.

Izdavač Nejšnvajd njuz i Moran žalili su se na presudu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Džefri Raš dobio najveću odštetu u istoriji zbog klevete

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2019

Australijski glumac Džefri Raš dobio je odštetu u iznosu od 2,8 miliona australijskih dolara (1,9 miliona američkih dolara) za klevetu od tabloida Njuz Korp.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.