Džastin Timberlejk jedan od novih vlasnika “Majspejsa”

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Timberlejk jedan od novih vlasnika “Majspejsa”

SAKRAMENTO - Pevač i glumac Džastin Timberlejk udružio se sa kompanijom “Specific Media” i postao jedan od vlasnika društvene mreže “Majspejs”.

Timberlejk će zajedno, sa kompanijom čije je sedište u Kaliforniji, učestvovati u rukovođenju "Majspejsom”.

"Majspejs” je prodat za 35 miliona dolara, a kompanija medijskog magnata Ruperta Mardoka "News Corporation”, koja ga je pre šest godina kupila za 580 miliona dolara, zadržaće udeo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlasništvu od 10 odsto.

Nije objavljeno koliki će udeo imati Timberlejk, ali je on izjavio da će imati ulogu u pokušaju povratka "stare slave”nekada jednog od najpopularnijih sajtova.

"Postoji potražnja za prostorom na kome obožavaoci mogu da stupe u kontakt sa svojim omiljenim izvođačima. Uzbuđen sam zbog toga što ću pomoći oživljavanju Majspejsa tako što ću korišćenjem njegove platforme spojiti umetnike i njihove obožavaoce”, izjavio je Timberlejk, a prenosi "Dejli telegraf".

Zanimljivo je to što je Timberlejk nedavno glumio jednu od glavnih uloga u filmu "Društvena mreža”, čija je radnja zasnovana na priči o osnivanju sajta "Fejsbuka”, glavnom rivalu "Majspejsa”.

Povezane vesti: Mardok “Majspejs” kupio za 580 a prodao za 35 miliona dolara Mardok prodaje "Majspejs"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džastin Timberlejk vlasnik "Majspejsa"?

Izvor: S media, 30.Jun.2011

Pevač i glumac Džastin Timberlejk udružio se sa kompanijom “Specific Media” i postao jedan od vlasnika društvene mreže “Majspejs”. ..Džastin Timberlejk će zajedno, sa kompanijom čije je sedište u Kaliforniji, učestvovati u rukovođenju “Majspejsom”...Džastin Timberlejk zgrožen...

Nastavak na S media...

Džastin Timberlejk novi direktor "Majspejsa"

Izvor: Blic, 01.Jul.2011, 09:25

Jednu od prvih društvenih mreža na svetu "Majspejs" nedavno je kupila oglašivačka kompanija "Specific Media" koja će na mesto glavnog direktora postaviti poznatog muzičara Džastina Timberlejka. Osim direktorske fotelje, Džastin će dobiti i deonice ove mreže...Novi direktor ima viziju kako da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.