Džastin Biber zbog škakljivih pitanja prekinuo intervju

Izvor: Blic, 30.Okt.2015, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber zbog škakljivih pitanja prekinuo intervju

Tinejdž zvezdva je gostovao na jednom španksom radiju, a tokom razgovora s voditeljem besno je odreagovao na jedno pitanje.

Ubrzo nakon što su započeli s intervjuom, bilo je očito da treći voditelj, koji je Džastinu Biberu (21) trebalo da prevodi pitanja sa španskog, nije baš dobro znao engleski.

Posle svakog pitanja koje su postavili pevaču, voditelji su jedan sa drugim vodili razgovor na španskom, dok ih je Biber začuđeno gledao.

Nakon nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pitanja koje su mu postavili, bilo je jasno da se Džastinu ne sviđa situacija u kojoj se našao. Delovao je zbunjeno, a potom je izgubio strpljenje kad ga je voditeljka pitala koja žena stoji iza njegovog izgleda. Biber nije razumeo pitanje, te je mislio da ga pitaju da li ima djevojku.

- Trenutno nemam devojku - izjavio je Biber, koji je bio vidno iznerviran.

Zbunjenoj voditeljki nije bilo jasno kako se za njegov izgled niko ne brine, pa je Biber morao da joj objasni kako je sam svoj stilista.

To je za pevača bila kap koja je prelila čašu. Biber je voditelje pogledao čudno, te se samo digao sa stolice i otišao dok su ga oni pozivali da se vrati. Međutim, Džastin je toliko bio uvređen da nije želeo da nastavi intervju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.