Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2018, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber vjerio Hejli Boldvin iznenada

Iako su nas iznenadili vjeridbom, izgleda da će poznati par sačekati malo prije nego što stane pred oltar, piše Cosmopolitan.rs.

Izvor blizak Džastinu Biberu i manekenki Hejli Boldvin otkrio je kada možemo očekivati njihovo vjenčanje i moramo da priznamo da su nas prilično iznenadili sa odlukom.

“Tek sljedeće godine planirano je vjenčanje i možda je vama sve djelovalo prebrzo, ali Džastin je zaljubljen već godinama u Hejli i samo je želio da javno označi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << njegova osjećanja i posvećenost”, objasnio je izvor magazinu Tmz.

Još jedan detalj vezano za svadbenu proslavu je da će djeveruše biti sestre Aleja i Ajrland Boldvin i da je cijela porodica izuzetno srećna.

Podsetimo se, Hejl i i Džastin upoznali su se 2009. godine, a prvi put su počeli vezu 2014. godine koju su prekinuli nakon godinu dana zabavljanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.