Džaba vihori u napadu, kad je promaja u odbrani!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaba vihori u napadu, kad je promaja u odbrani!

Liverpul gubio, vodio, pa na kraju prokockao pobedu u nadoknadi vremena.

Sinoć sedam, a ovog ranog popodneva još šest golova!

Premijerligaši su "jako" ušli u ovu sezonu i odlučili da publiku na stadione privuku atraktivnom igrom i velikim brojem pogodaka, a i u drugoj utakmici prvog kola videli smo preokret, ali ne do kraja.

Votford je poveo preko Okake nakon kornera, da bi nakon lepe saradnje Džana i Manea ovaj potonji poentirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za izjednačenje...koje nije dugo trajalo. Moreno nije izdržao duel, loptu su oteli igrači Votforda, i onda je "ugurali" u nebranjenu mrežu nakon odbitka, strelac Dukure!

Međutim, Liverpul je uspeo da napravi preokret za samo dva minuta...

Prvo je golman Gomes oborio Muhameda Salaha za jedanaesterac u 55. minutu, iz kog je pogodio Roberto Firmino, da bi Egipćanin u 57. i sam postigao prvenac u dresu "redsa". Bilo je to možda i "prerano" za Liverpul koji očigledno ima problema sa odbranom, pa je nakon novog kornera u trećem minutu nadoknade i opšteg kuršlusa ispred Minjolea - Britos "gradio" golmana Minjolea, i to dok je bio u ofsajdu, i na kraju uspeo da izjednači rezultat.

Na kraju, posle više od 100 minuta fudbala:

VOTFORD - LIVERPUL 3:3 (2:1)

/Okaka 8, Dukure 32, Britos 90+3 - Mane 29, Firmino 55p, Salah 57/

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.