Dvostruko ubistvo u Maderi

Izvor: RTS, 13.Nov.2010, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruko ubistvo u "Maderi"

Posle svađe ispred beogradskog restorana "Madera", ženska osoba je, sa četiri hica iz pištolja, ubila svog bivšeg supruga i njegovu kćerku, posle čega je skočila sa Brankovog mosta. Počiniteljka pronađena živa, kod Pančevačkog mosta.

Ljiljana Mitić je, kako saznaje RTS, izvršila dvostruko ubistvo ispred restorana "Madera", oko 17.30 časova, ispalivši četiri hica u svog bivšeg supruga Ljubormira Dapčevića i njegovu kćerku iz prvog braka, Milicu.

Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dapčević (1989), preminula je na licu mesta, dok je njen otac Ljubomir (1952) preminuo u Urgentnom centru. 

Kako RTS saznaje, svo troje su ručali u "Maderi" i napustili restoran, posle čega je došlo do žestoke svađe, posvedočio je RTS-u jedini očevidac, radnik obezbeđenja restorana "Madera".

Mitićeva je, zatim, pucala s leđa u Milicu, ispalivši tri hica u devojku i jedan u njenog oca.

Majka devojke, koja je u međuvremenu stigla na lice mesta izjavila je da je Ljiljana i ranije pretila Milici, ali da je ona to izbegavala da kaže ocu.

Posle pucnjave, počiniteljka je pobegla sa mesta zločina, a zatim skočila sa Brankovog mosta.

Ribari kod Pančevačkog mosta izvukli su živu žensku osobu. Kako nezvanično saznajemo, osoba kod sebe nije imala dokumenta, ali je proverama utvrđeno da je reč o Ljiljani Mitić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Devojka pucala u par u restoranu "Madera"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2010

BEOGRAD -..U beogradskom restoranu "Madera" danas oko 17.15 sati žena je pucala iz pištolja u muškarca i devojku koji su sedeli za stolom, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova...Policija traga za ženom koja je pucala, dok je devojka u koju je pucano preminula od zadobijenih povreda,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.