Dvoje povređenih u pucnjavi

Izvor: Studio B, 17.Mar.2012, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje povređenih u pucnjavi

Dve osobe, mladić i devojka, povređeni su jutros u pucnjavi koja se dogodila na trotoaru u ulici Žorža Klemensoa u Beogradu, a identitet počinioca za sada nije poznat.

Pucnjava se dogodila jutros oko 5.25 sati na trotoaru u ulici Žorža Klemensoa ispred broja 25. Za sada nepoznata osoba ispalila je više projektila prema mladiću M.B. (23) i devojci M.M (25), nanevši im povrede u predelu nogu, a oboje povređenih su prevezeni u Urgentni centar.

Portparol Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pomoći Nada Macura izjavila je da je mladić povređen u toj pucnjavi zadobio prostrelnu ranu levog stopala, a devojka razderotine leve potkolenice i natkolenice.

Ona je napomenula da je Hitna pomoć noćas imala ukupno 103 intervencije - 21 na javnom mestu, nije bilo saobraćajnih nezgoda, a lekarima su se najviše javljali srčani bolesnici. Bilo je intervencija zbog povreda u tuči. U poslednja 24 sata bilo je ukupno 270 intervencija, od kojih 95 na javnom mestu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Beogradu: Ranjene dvije osobe

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2012

BEOGRAD - Dvije osobe su povrijeđene u pucnjavi, koja se dogodila jutros ispred trafike u centru Beograda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

RANJAVANJE NA DORĆOLU: PUCAO IM U NOGE!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2012, 08:20

Marko B. (23) i Marta M. (25) lakše povređeni juče ujutru kad je na njih nepoznati napadač ispalio nekoliko hitaca iz pištolja..Marko B. (23) i Marta M. (25) ranjeni su juče oko 5.30 sati u Francuskoj ulici u Beogradu. Na njih je paljbu osuo zasad nepoznati napadač, za kojim policija traga. Ranjeni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.