Dvogodišnja junakinja majci spasila život!

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvogodišnja junakinja majci spasila život!

Divna i potresna priča dolazi nam iz Amerike. Dvogodišnja devojčica spasila majci život.

Iako ima samo dve godine, devojčica iz SAD-a spasila je život vlastite majke. Larisa Tejlor nije znala da je dijabetičar kada se prošli četvrtak onesvestila u kuhinji porodične kuće.

Takođe nije znala da njena dvogodišnja ćerka zna da koristi mobilni telefon, piše AP. Spasioci tvrde da je malena Lia Vega, nakon što je videla majku bez >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svesti na podu kuhinje, uzela telefon i nazvala Boni Gonzalez, svoju baku. Ona je odmah pozvala spasioce koji su ju prevezli u bolnicu.

Najteža odluka: Samo jedna ćerka će preživeti

Majka odbila hemoterapiju i umrla da bi spasila nerođenu bebu

Trogir: Majka i ćerka izgorele u požaru

Lekari su konstatovali da bi Larisa najverovatnije umrla da nije tako brzo dovezena u bolnicu. Malena Lia opravdano je sada mamin super heroj. 'Trčala je po celoj kući ogrnuta peškirom i vikala kako je ona super heroj, zato što joj je mama tako rekla. Definitivno, ona je moj super heroj', ispričala je Larisa.

(dnevnik.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.