Dvije nesreće u centru Novog Pazara: Autom uletio u mesaru, gorio taxi (FOTO)

Izvor: SandzakPress.net, 17.Avg.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvije nesreće u centru Novog Pazara: Autom uletio u mesaru, gorio taxi (FOTO)

U Novm Pazaru su se kasno sinoć i tokom ranih jutarnjih časova dogodile dvije nesreće, u kojima je, kako nezvanično saznaje Indeksonline, jedna osoba povrijeđena. Lakše povrede zadobila je osoba u nesreći koja se tokom kasnih večernjih sati dogodila na uglu ulica Rifata Burdževića i AVNOJ-a kada se vozilo marke “golf 5”, iz za sada nerazjašnjenih okolnosti, bukvalno “zakucalo” u izlog mesare “Stari Grad”. U ranim jutarnjim časovima došlo je do još jedne nesreće u novopazarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ulici Stefana Nemanje, u blizini Nove lučne zgrade. Vozilo novopazarskog prevoznika “Lux taxi” je potpuno izgorjelo, a kako se nezvanično saznaje, požar na vozilu je najvjerovatnije izazvala neispravna instalacija.  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Pucnjava u Zenici

Izvor: B92, 17.Avg.2019

U zeničkom naselju Crkvice u popodnevnim satima došlo je do pucnjave u kojoj je povrijeđena jedna osoba, saznaje "Avaz"...U Operativnom centru MUP-a ZDK su kazali za ''Avaz'' da je do pucnjave došlo u 12:05 sati..."Tom prilikom NN osoba je upotriebila vatreno oružje prema osobi inicijala A. H. iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.