Dveri: Mi ćemo se odazvati DJB, ali...

Izvor: B92, 12.Jan.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Mi ćemo se odazvati DJB, ali...

Pokret Dveri saopštio je da će se odazvati pozivu pokreta DJB na razgovor o beogradskim izborima uz napomenu da to ne znači i prihvatanje saradnje.

Iz Dveri je agenciji Beta rečeno da će tokom sledeće sedmice, na sednici predsedništva tog pokreta biti doneta odluka o načinu izlaska na beogradske izbore i da u ovom trenutku nije poznato šta će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti odlučeno.

Naveli su i da su do tada otvoreni i za razgovore sa kompletnom opozicijom.

"Uvek smo spremni sa razgovor sa kolegama iz opozicije iako postoje brojne političke i ideološke razlike ali to ipak nije dovoljno za saradnju", naveli su Dveri uz napomenu da je "jedno razgovor a drugo dogovor".

Pokret DJB pozvao je ranije danas na razgovor o beogradskim izborima pokret Luke Maksimovića Belog, Dveri i Inicijativu Ne da(vi)mo Beograd koje, kako su naveli, smatraju istinskom opozicijom.

Potom je Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd zahvalila DJB na pozivu za razgovor o saradnji na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu i na svom Tviter nalogu objavila da će nastupiti samostalno.

Poziv je odbio i Ljubiša Preletačević Beli.

“Evo i javno. Fala na pozivu stvarno, ali nisam zainteresovan ni za kakve pregovore i razgovore o saradnji. Želim svima sve najbolje, pa da se dogovoru kako treba. Ave!“, napisao je Beli.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.