Dve žrtve i više povređenih u nevremenu u Italiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2022, 16:02

Dve žrtve i više povređenih u nevremenu u Italiji

Dve osobe, muškarac i žena, smrtno su stradale, a više njih je teže ili lakše povređeno uglavnom od pada drveća usled tornada koji je pogodio područje srednje i severne Italije.

Kako prenosi Ansa snažno nevreme sa vetrom koji je duvao brzinom od 140 km na sat nosilo je krovove kuća, koji su padali na automobile u kojima su bili putnici.

U Masi je tornado napravio haos u kome je povređen radnik auobuske stanice. I u Firenci dve osobe su lakše povređene u automobilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u blizini stadiona usled pada drveta.

U Marini di Karara i u Versiliji oluja je nosila sve pred sobom - suncobrane, ležaljke, a na kabinama i desetinama drugih objekata pričinjena je velika šteta.

Zbog pada drveća mnogi putevi zatvoreni su za saobraćaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tornado razorio Italiju: Dve žrtve snažnog nevremena

Izvor: B92, 18.Avg.2022

Dve osobe, muškarac i žena, smrtno su stradale, a više njih je teže ili lakše povređeno uglavnom od pada drveća usled tornada koji je pogodio Italiju...Kako prenosi Ansa snažno nevreme sa vetrom koji je duvao brzinom od 140 km na sat nosilo je krovove kuća, koji su padali na automobile u kojima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.