Dve srpske košarkašice izbačene iz Sela

Izvor: Press, 08.Jul.2009, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve srpske košarkašice izbačene iz Sela

Skandal u ženskom košarkaškom timu Srbije na Univerzijadi u Beogradu! Košarkašice Ivu Roglić i Miljanu Musović izbacio je selektor Slađan Ivić iz Univerzitetskog sela zbog nediscipline!

Kako saznajemo, u noći između 2. i 3. jula pred meč sa selekcijom Francuske Roglićeva nije prespavala u Selu, već se vratila u ranim jutarnjim časovima, zbog čega je selektor Ivić odlučio da je udalji iz tima. On je zatim pokušao...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve košarkašice Srbije izbačene iz Sela

Izvor: Mondo, 08.Jul.2009

Ženski košarkaški tim Srbije na Univerzijadi osuo se zbog nedicipline! Selektor Slađan Ivić je izbacio košarkašice Ivu Roglić i Miljanu Musović iz Univerzitetskog sela.

Nastavak na Mondo...

Ivić izbacio dve igračice iz „Belvila“

Izvor: Blic, 09.Jul.2009, 14:00

Miljana Musović..Iva Roglić i Miljana Musović, košarkašice reprezentacije Srbije, izbačene su iz Univerzitetskog sela, kako je objašnjeno, zbog nediscipline. Selektor Slađan Ivić na taj način kaznio je Ivu Roglić jer se u „Belvil" vratila u ranim jutarnjim časovima, dok je Miljana Musović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.