Dve pucnjave, troje ubijeno i 12 povređeno

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 09:53

Dve pucnjave, troje ubijeno i 12 povređeno

U dve odvojene pucnjave prvih sati Nove godine, na području Los Anđelesa tri osobe su ubijene, dok je 12 ranjeno, prenosi AP.

U pucnjavi na zabavi u industrijskoj zoni u centru Los Anđelesa, dve osobe su poginule, a osam je ranjeno, saopštile su vlasti.

Policajci koji su reagovali na prijave o pucnjavi u ponedeljak oko 1 sat posle ponoći, izvestili su da su čuli pucnje i zatekli gomilu koja beži iz tog područja, dok je nekoliko ranjenih ljudi ležalo na ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i trotoaru, navela je lokalna policija u saopštenju za javnost, dodajući da su muškarac i žena poginuli na licu mesta.

Zvaničnici su prvobitno rekli da su prvobitno izvestili da su tri osobe hospitalizovane, ali je u poslepodnevnim satima taj broj porastao na osam.

Stanje povređenih nije poznato, a nema ni informacija o osumnjičenom za pucnjavu.

Istražitelji veruju da je pucnjava nastala zbog svađe na zabavi, koja je organizovana u industrijskoj zoni gde se nalaze magacini i poslovne zgrade.

U međuvremenu, odeljenje šerifa okruga Los Anđeles istražuje odvojenu pucnjavu u kojoj je u ponedeljak rano ujutru u gradu Hotorn ubijena jedna žena i ranjeno četiri osobe.

Jedna osoba je u kritičnom stanju, dok je troje stabilno, prenela je KABC televizija.

Nije bilo hapšenja i informacija o osumnjičenima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.