Dve porodice migranata otkrivene na granici sa Rumunijom

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve porodice migranata otkrivene na granici sa Rumunijom

Carinici Srbije su na graničnom prelazu Vatin, sa Rumunijom, sprečili pokušaj sedam migranata iz Iraka i Avganistana, među kojima je bilo žena i dece, da ilegalno pređu u tu zemlju sakriveni u kamionskoj prikolici.

Kako se navodi u saopštenju, tri muškarca, dve žene i dvoje dece, od 10 i šest godina, otkriveni su u tovaru tetrapak ambalaže koja je iz Gornjeg Milanovca transportovana ka Rumuniji.

Prilikom otvaranja kamiona radi detaljnog pregleda utvrđeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je carinska sajla pažljivo presečena, pa potom spojena hirurškom iglom, što ukazuje da su se dve migrantske porodice iz Iraka i Avganistana našli u tovaru kamiona uz nečiju pomoć.

U nezvaničnom razgovoru sa službenicima na prelazu migranti su rekli da su nepoznatoj osobi platili 1.000 evra da im pomogne i smesti ih u kamionsku prikolicu.

Policija nastavlja rad na tom slučaju kako bi otkrila krijumčare koji su umešani.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dve migrantske porodice sa decom otkrivene u tovaru ambalaže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2018

Carinici su danas, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Vatin sa Rumunijom, sprečili pokušaj sedam migranata, među kojima su bile dve žene i dvoje dece, da sakriveni u kamionskoj prikolici ilegalno pređu granicu između Srbije i Rumunije...Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, pet...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.