Dve osobe poginule u udesu u Ustaničkoj ulici

Izvor: Politika, 23.Feb.2013, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u udesu u Ustaničkoj ulici

BEOGRAD – U teškoj saobraćajnoj nesreći u u Beogradu, u Ustaničkoj ulici, poginuo je 30-godišnji vozač automobila i devojka koja je bila na mestu suvozača.

Devojka, stara oko 30 godina, prevezena je u kritičnom stanju u Urgentni centar, gde je preminula jutros oko četiri sata, rekli su Tanjugu u Urgentnom centru.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura izjavila je Tanjugu da se nesreća dogodila oko 15 minuta posle ponoći, u Ustaničkoj ulici ispred broja 230, kod okretnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << autobusa. U Beogradu se sinoć u 19.50 dogodio još jedan udes u Vojvođanskoj ulici u Surčinu u kojoj su povređeni 37-godišnja žena i 27-godišnji muškarac koji su zadobii tupe povrede glave.

Hina pomoć je noćas obavila ukupno 113 intervencija, od kojih su 22 bile na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari i srčani bolesnici.

Tokom poslednja 24 sata bilo je ukupno 228 intervencija, od toga 53 na javnom mestu.

Tanjug

objavljeno: 23.02.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.