Dve osobe poginule u padu sportskog aviona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2012, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u padu sportskog aviona

BEOGRAD -

Dve osobe koje su bile u sportskom avionu koji se srušio večeras kod Obrenovca su poginule, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Identitet poginulih osoba nije još poznat, a njihova smrt je konstatovana posle skoro dva časa od nesreće, pošto je policiji i vatrogascima na licu mesta bilo otežano da dođu do njih.

Sportski avion se oko 20.40 srušio u selu Ratari u opštini Obrenovac i zaustavio u krošnji na koju je pao, rečeno je agenciji Beta u Birou za saradnju s medijima MUP-a Srbije.

U blizini mesta nesreće je sportski aerodrom, pa se pretpostavlja da je avion odatle uzleteo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se sportski avion kod Obrenovca

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2012

Sportski avion u kojem su bile dve osobe srušio se u nedelju uveče u selu Ratari u opštini Obrenovac, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. Nažalost, obe osobe koje su bile u letelici izgubile su živote.

Nastavak na Vesti-online.com...

Dvoje poginulo u padu aviona kod Obrenovca

Izvor: Kurir, 06.Avg.2012, 00:03

OBRENOVAC - Dve osobe koje su bile u sportskom avionu koji se srušio u nedelju veče kod Obrenovca su poginule, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije...Identitet poginulih osoba nije još poznat, a njihova smrt je konstatovana posle skoro dva časa od nesreće, pošto je policiji...

Nastavak na Kurir...

Srušio se avion kod Obrenovca, dvoje mrtvih

Izvor: Večernje novosti, 06.Avg.2012

Kod Obrenovca je pao sportski avion, u kome su se nalazile dve osobe, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.Avion se srušio kod mesta Ratari, a vatrogasne ekipe pokušavaju da skinu avion iz krošnji drveta, kako bi došli do dvoje putnika koji se nalazile u letilici.Uskoro opširnije..

Nastavak na Večernje novosti...

Nastradali pilot nije imao dozvolu za letenje

Izvor: Studio B, 06.Avg.2012

Komisija direktorata civilnog vazduhoplovstva još utvrđuje uzrok pada sportskog aviona u kom su sinoć, u selu Ratari kod Obrenovca, poginule dve osobe. U Direktoratu kažu da nastradali pilot nije imao dozvolu za letenje, a da avion nije bio registrovan. ..Iako se ne zna tačno vreme uzletanja ultralakog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.