Dve osobe poginule u nesreći kod Odžaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u nesreći kod Odžaka

ODŽACI - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 14 časova dogodila između Odžaka i Bačkog Gračaca, dve osobe izgubile su život. Kako nezvanično saznaje Radio–televizija Vojvodine, poginuli su Z. R. i N. S. iz Bačkog Brestovca.

"U udesu su učestvovala dva automobila. BMW kojim je upravljao Zoran R. i Lada niva, za čijim volanom se nalazio Nikola S. Do sudara je došlo kada je vozač BMW-a izgubio kontrolu nad upravljačem vozila i prešao u suprotnu kolovoznu traku", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekla je za Radio-televiziju Vojvodine Mirjana Cvijanović, portparol Policijske uprave u Somboru .

Uviđaj na licu mesta u prisustvu saobraćajnih policajaca obavio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Somboru.

Više detalja o tragičnom događaju biće poznato nakon završetka istrage.

Regionalni put između ta dva mesta bio je zatvoren dva sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.