Dve nedelje potrage za nestalima na Dunavu, jaka struja otežava pronalazak

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 20:51

Dve nedelje potrage za nestalima na Dunavu, jaka struja otežava pronalazak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za za muškarcima koji su nestali u Dunavu 18. marta kada im se prevrnuo čamac.

Sa tog čamca uspeo je da se spasi samo jedan muškarac, koji je doplivao do obale gde je našao pomoć.

Za nestalim muškarcima tragaju pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama i Ronilačke jedinice Žandarmerije.

Kako prenosi "Blic" pretražuje se pojas reke Dunav i priobalje nizvodno od Pančevačkog mosta do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grocke.

Jaka vodena struja i visok vodostaj na Dunavu otežavaju pretragu i potragu.

Osim policije, u potragu su uključeni i članovi porodice i prijatelji, koji apeluju na građane da im se priključe u potrazi.

Grupa prijatelja i porodice nestalih mladića tokom organizovane potrage pronašla je u vodi stvari, za koje se sumnja da pripadaju nestalim drugovima Milošu, Milanu i Nenadu, prenose mediji.

Za sada nije pronađen čamac u kom su bili nestali prijatelji.

Podsetimo, kod Ade Huje na Dunavu oko 22.30 u subotu 18. marta prevrnuo se čamac u kome su se nalazila četiri muškarca, od kojih je jedan uspeo da ispliva na obalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.