Dve eksplozije potresle predgrađe Stokholma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2020, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve eksplozije potresle predgrađe Stokholma

Dve eksplozije potresle su rano jutros predgrađe Stokholma u kojima je jedna osoba lakše povređena, a policija je odbacila mogućnost terorizma.

Eksplozije su odjeknule nešto pre zore u razmaku od nekoliko minuta na dve lokacije udaljene oko pola kilometra posle čega je evakuisano oko 50 ljudi iz naselja u severozapadnom predgrađu Stokholma.

Kako prenosi AP, oštećene su terase, prozori, vrata i unutrašnjost nekoliko kuća.

Poslednjih godina Švedsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potresaju eksplozije i ubistva koja se povezuju sa obračunom kriminalnih bandi.

Policija nije današnje eksplozije dovela u vezu sa kriminalnim grupama, ali nije ni pojasnila zašto je mogućnost terorizma odbačena, napominje AP.

Centar Stokholma je i pre osam dana potresla eksplozija u kojoj nije bilo povređenih, ali je oštećeno nekoliko zgrada i automobila.

I u ovom slučaju je švedska policija odbacila mogućnost terorizma.

Eksplozija je odjeknula pre zore ispred ulaza u zgradu gde se nalaze lokali i nekoliko stanova, a čula se i na daljini od nekoliko kilometara.

Stanovnici desetak stanova bili su evakuisani.

Šef stokholmske policije Erik Vidstrand je rekao da je u pitanju "jedna od najsnažnijih eksplozija" koje su se desile u toj oblasti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DVE EKSPLOZIJE ODJEKNULE U PREDGRAĐU STOKHOLMA: Ima povređenih, evakuisano oko 50 ljudi!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2020

Dve eksplozije potresle su rano jutros predgrađe Stokholma u kojima je jedna osoba lakše povređena, a policija je odbacila mogućnost terorizma.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.