Dve decenije agencije Fonet

Izvor: Studio B, 07.Feb.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve decenije agencije Fonet

Novinska agencija FoNet navršava danas 20 godina postojanja i rada, kao prva privatna i nezavisna agencija u Srbiji, koja radi u skladu sa standardima profesionalnog i nepristrasnog novinarstva.

Agencija je 1994. godine u Beogradu počela rad u uslovima monopola režimskih medija i različitih vidova represije kojima su, tokom poslednje decenije 20. veka, bili izloženi nedržavni mediji u Srbiji.

Dvadesetu godišnjicu FoNet dočekuje sa multimedijalnim konceptom agencijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << produkcije, koja pored klasičnih informativnih servisa vesti, pisanog, tonskog, foto i televizijskog, obuhvata i Internet televiziju FoNetweb.tv, jedinstvenu u Srbiji i regionu.

FoNet sarađuje sa više svetskih medija, među kojima su Rojters, AP, ANSA, EPA, DPA i Glas Amerike, kao i sa privatnim agencijama iz bivših jugoslovenskih republika. FoNet je član Asocijacije privatnih novinskih agencija Jugoistočne Evrope (APNA), Asocijacije medija Srbije i Asocijacije medija Jugoistočne Evrope (SEEMO).

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Dvadeset godina agencije Fonet

Izvor: Akter, 07.Feb.2014

Novinska agencija FoNet navršava 20 godina rada, kao prva privatna i nezavisna agencija u Srbiji, koja radi u skladu sa standardima nepristrasnog novinarstva

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.