Dva stranca zbrinuta u Urgentnom centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva stranca zbrinuta u Urgentnom centru

NOVI SAD -

Dva inostrana posetioca Egzita zbrinuta su ambulantno u Urgentnom cetru Kliničkog centra u Novom Sadu, od kojih je jedan zadobio tešku telesnu povredu (prelom) a drugi zbog trovanja alkoholom, saopštio je danas Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.

U redovnom izveštaju Sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju navodi se da su u protekla 24 sata među posetiocima Egzita registrovane 34 lakše telesne povrede, ali nije bilo sumnji na druge poremećaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zdravlja hemijskim agensima.

Sanitetsko obezbeđenje na Egzitu imalo je 30 manjih intervencija, uglavnom zbog žuljeva i posekotina, kao i u dva slučaja alkoholnih intoksikacija, navedeno je u saopštenju.

Izveštaje o zdravstvenoj situaciji na ovogodišnjem Egzitu, koji traje od 7. do 10. jula, resorni pokrajinski sekretarijat podnositi oko 14 sati svakog dana do zatvaranja Egzitovog kampa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.