Dva spektakla u Barutani ovog vikenda

Izvor: Danas, 07.Avg.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva spektakla u Barutani ovog vikenda

Predstojeći vikend u Barutani rezervisan je za dva prestižna događaja iz klupske, odnosno koncertne sfere - u petak, 7. avgusta, gost najlepše pozornice na Kalemegdanu biće poznati nemački DJ Alexander Kowalski, a samo dan kasnije - u subotu, 8. avgusta, naš poznati violinista Jožef Nađ održaće koncert na kom će specijalni gost biti njegov kolega violinista Filip Krumes.

                 

Nemački DJ Alexander Kowalski je prepoznatljiv po muzičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << svestranosti i elegantnim spajanjem tehna sa elementima dip hausa, daba i fanka, a vlasnik je i brojnih uspešnih singlova i remiksa. Momka koji je redovan za DJ pultom Berghaina ovog petka imaće priliku da čuju i beogradski klaberi, a poznati DJ nastupiće uz domaću podršku u sastavu Kristijan Molnar & Lea Dobričić. Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 590 dinara.

Posle uspešnog nastupa u Barutani sa Berklee All Stars Serbia, džez violinista Jožef Nađ ponovo će nastupiti pred beogradskom publikom ove subote, 8. avgusta. Ovog leta, pod zidinama Kalemegdana, sa svojim bendom Fusion System i specijalnim gostom, kolegom i dugogodišnjim prijateljem violinistom Filipom Krumesom, sviraće kompozicije sa svog poslednjeg albuma "Digital World". Na repertoaru za ovaj nastup, pored autorskih kompozicija Jožefa Nađa, naći će se i nekoliko obrada sa pečatom džeza, fjužna i fanka. U svojoj dosadašnjoj karijeri Jožef Nađ je nastupao sa svetski priznatim muzičarima kao što su Nigel Kennedy, Joey DeFrancesco, Didier Lockwood, Billy Cobham, Gary Cherone i drugi, a prepoznatljiv je postao i po korišćenju efekata tokom nastupa. Ove subote poslasticu za ljubitelje džez fjužna prirediće sa bendom u sastavu Filip Krumes (violina), Aleksandar Đorđević (gitara), Aleksandar Borojević (bas gitara) i Dušan Gnjidić (bubanj). Ulaznice za ovaj događaj već su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima, kao i onlajn na eventim.rs, po ceni od 500 dinara.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.